Horomia wasparfum

Horomia wasparfum voegt een heerlijke geurexplosie toe aan al je wasgoed. 

Wasparfum is specifiek ontworpen om de geur van gewassen kleding te versterken. In tegenstelling tot wasverzachter richt wasparfum zich voornamelijk op het geurelement en minder op het verzachten van vezels. Dit komt uiteindelijk de kwaliteit en levensduur van je kleding ten goede.

Houten speelgoed

Perfect passend bij open einde play / sensory play zijn deze houten rollers en stempelsets!
Elke roller en set is uniek met zijn eigen print en zorgt voor uren speelplezier.
Geschikt voor zowel klei, zoutdeeg en kinetisch zand.

Google reviews

"Ik heb nu een aantal keer iets besteld bij De Tweede Keer. Elke keer verheug ik me weer op het pakketje. Alle kleertjes zijn nog heel mooi en van goede kwaliteit. Echt een hele leuke en betrouwbare website om tweedehands kleding en nog meer dingen te bestellen!"

Laura.N

"Wanneer ik kleding nodig heb voor de kinderen ga ik altijd als eerste opzoek bij detweedekeer.nl. Kleding is netjes, schoon en ziet er als nieuw uit. De kinderen kunnen altijd snel genieten van hun nieuwe kleding, want de verzending is altijd razendsnel!"

 

Patty.P

"Super bedrijf! Had zelf geen zin en tijd om de kleding van mijn kids uit te zoeken en dat werd hier netjes voor mij gedaan! Super communicatie, top service, eerlijk en betrouwbaar! Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!"

 

Edu.S

Ook een Google review achterlaten ?

Dankjewel!

Klik dan hier