Over ons

Welkom bij De Tweede Keer!

Wij zijn jouw online winkel voor het vinden van gebruikte en nieuwe kinderkleding, accessoires en speelgoed.

Het begin

Aangenaam, ik ben Kimberley en ik ben de trotse eigenares van De Tweede Keer.

Toen mijn zus een aantal jaar geleden stapels kinderkleding over had, zocht ik naar een oplossing. Weggooien vonden we zonde, weggeven te duur en we wilden het ook niet uit de mode laten gaan. Dus kozen we ervoor om de kleding uit te zoeken en te verkopen.

Dit ging soepel en er bleek veel vraag naar te zijn. Vervolgens begon ik dit ook te doen voor vrienden en kennissen en al snel voor andere mensen. Wat een paar jaar geleden dus als een hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een echt hobby bedrijf.

Onze missie is om mooie en hippe tweedehands kleding een extra leven geven.

Breed assortiment

Bij De Tweede Keer vind je een breed assortiment aan nieuwe en gebruikte kinderkleding voor zowel jongens, meisjes en uniseks.

In ons assortiment vind je (merk)kleding, accessoires zoals mutsjes, schoenen en ook speelgoed en films. Doordat onze bekendheid groeit, kunnen we steeds vaker nieuwe items toevoegen en mensen blij maken.

Wij checken de kleding altijd voor we het op de webshop plaatsen. Hierdoor kan je ervan uitgaan dat de kleding schoon, netjes en fris is!

We love trends

Tweedehands kleding wordt vaak gezien als oubollig en niet hip. Dat is bij De Tweede Keer wel anders! Wij hebben een strenge kwaliteitscontrole waarbij we kijken naar de leeftijd van de kleding, hoe de kleding eruitziet en van welk merk de kleding is.

Op deze manier kunnen we garanderen dat we alleen modieuze en mooie kleding aanbieden.

We hebben een voorkeur voor merkkleding, omdat deze vaak zijn gemaakt van kwalitatieve stoffen en dus langer mooi blijven.

Slow fashion

Naast dat tweedehands kinderkleding een stuk voordeliger is dan nieuwe kleding, is het ook een stuk duurzamer.

Jaarlijks verdwijnt er veel kleding op de vuilnisbelt; zowel nieuw als gebruikt. Dat is natuurlijk zonde, want deze kleding kan nog goed gebruikt worden en iemand anders blij maken.

Wij zijn dan ook een voorstander van het optimaal gebruik maken van kleding.
Daarom zijn wij bij De Tweede Keer gelukkig met elke aankoop, aangezien we dan weer iemand blij hebben gemaakt met een nieuw en mooi kledingstuk.

Hippe kleding voor een eerlijke prijs en met een goed gevoel!

Persoonlijk & meedenkend

Tot slot houden we van persoonlijk contact, dit zorgt namelijk voor een vertrouwd gevoel.
Zo weet je dat jouw tweedehands kinderkleding in de juiste handen is en dat je zonder zorgen leuke en hippe kleding kan kopen voor je kinderen.

Wil je even sparren over de mogelijkheden? Heb je een vraag over een item? Of over het inbrengen van kleding? Stuur dan gerust een bericht naar de Facebook pagina of een email naar info@detweedekeer.nl 

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze nieuwste items? Volg ons dan op Facebook & Instagram!