✔ Binnen 1-3 werkdagen verzonden ✔ Inname van kleding mogelijk ✔ Tweedehands & nieuw

De tweede keer » Kleding inbrengen

Kleding inbrengen 

Heeft u de kledingkast uitgezocht en zelf geen tijd of zin om de kleding te verkopen ? Vind u het teveel werk om alles te prijzen, contact met de kopers te onderhouden en te verzenden ? Wij nemen dit graag voor u uit handen! Breng deze kleding bij ons in en verdien 40% van de verkoopprijs!
Lees hieronder de uitleg door en maak een afspraak om het in te brengen.

 

Hoe werkt het inbrengen
Bij "De tweede keer" verkopen wij baby en kinderkleding van bekende en minder bekende merken maar altijd vanaf een kwaliteit als de Zara/Hema of beter. Thuis maakt u eerst zelf een voorselectie, dit houd in dat u controleert op vlekjes, gaatjes en andere gebreken. Wij hebben liever een kleine selectie van uitstekende kwaliteit, dan 3 tassen middelmatige kleding.
 Woont u niet in de buurt van Lelystad ? geen enkel probleem, wij vergoeden de standaard verzendkosten bij de eerste uitbetaling. (Max €7)
Bij verzending zit er  een inbreng eis aan van minimaal 20 stuks kleding. 

Wat zijn de voorwaarden aan de inbreng

Wij streven altijd naar een goeie kwaliteit van kleding. Dit houd in dat alle items die geselecteerd worden voor inbreng gewassen, gevouwen en indien nodig gestreken moeten zijn. Verpak de items zo netjes mogelijk in een doos of tas, op deze manier verminder je de kans op kreukels. Wij nemen kleding aan vanaf een prijs/kwaliteit als de Zara/Hema, dit betekend dat de goedkopere kleding van bijvoorbeeld Zeeman, Wibra, Primark en Dopodopo niet worden aangenomen. Uiteraard Verkopen wij lange mouwen beter in de winter en korte mouwen in de zomer, breng daarom altijd in naar seizoen. Op dit moment nemen wij voorjaar en zomer kleding aan.

Conditie en mode is een belangrijk punt (!) Geen gaten, vlekken, Verwassen, gebroken printen of kapotte knoopjes. Kleding het liefst zo recent mogelijk maar maximaal 3 jaar oud. Dit omdat kleding van oudere collecties moeilijk verkoopbaar zijn. 

 

Wat kan er ingebracht worden

Wij nemen kleding aan tussen maat 44 (prematuur) en 140 voor zowel jongens als meisjes. Slaapzakken, tutdoekjes en dekens behoorden ook tot onze collectie. Artikelen als sokken, ondergoed en te vaak gedragen schoenen worden niet aangenomen. Twijfel je ? stuur ons gerust een berichtje.

 

Hoe verloopt de verkoop

De ingebrachte kleding word altijd zo spoedig mogelijk verwerkt, gefotografeerd en online gezet voor een periode van gemiddeld 6 maanden. Wij bepalen de uiteindelijke verkoopprijs en welke kleding in de webshop zal verschijnen. Elk kwartaal volgt er een uitbetaling van de verkochte artikelen en ontvangt u 40% van de verkoopprijs. De maanden hiervan zijn : Maart, Juni, September, December. 

 

Wat gebeurd er met kleding die niet aangenomen word of verkocht is

Op het inschrijfformulier kunt u een keuze maken met wat er gebeurd met de kleding. 

Je kan de kleding na de verkoopperiode weer komen ophalen (Retour zending op uw eigen kosten) of wij doneren aan het goede doel.
Kiest u voor het retour nemen van de kleding ? Dan krijgt u vanzelf een e-mail wanneer uw verkoop periode erop zit met een overzicht met wat er over is. Graag ontvangen wij dan uiterlijk binnen 4 weken een retour label of afhaal afspraak van u. Na deze 4 weken word de kleding automatisch gedoneerd en is er geen mogelijkheid meer tot ophalen. 

 

Plan je afspraak hier (!)

Bent u net zo enthousiast geworden als wij ? leuk!
Stuur ons een e-mail of Facebook berichtje.

Graag ontvangen wij meer informatie over wat u wilt inbrengen dus verzoeken wij u om een paar globale foto's mee te sturen. Op deze manier hopen wij te kunnen beoordelen of de kleding die u wilt inbrengen  aan onze voorwaarden voldoet en staan wij beiden niet voor verassingen. 

Heeft u akkoord gehad om te komen inbrengen ? Vul dan dit inbrengformulier in en stuur het mee in de doos/tas.

 

* Ondanks dat wij ons best doen zijn wij niet aansprakelijk voor verlies, beschadiging of diefstal.

 

Item verkocht voor u ontvangt 40%
€1,00 €0,40
€1,50 €0,60
€2,00 €0,80
€2,50 €1,00
€3,00 €1,20
€3,50 €1,40
€4,00 €1,60
€4,50 €1,80
€5,00 €2,00
€5,50 €2,20
€6,00 €2,40
€6,50 €2,60
€7,00 €2,80
€7,50 €3,00